Indien u nog niet in de gelegenheid was om de contributie van € 12,50 per lid (jeugdleden € 5,00) voor het hele jaar 2014 aan onze penningmeester over te maken, verzoeken wij u dringend om dit z.s.m. te doen.

Natuurlijk kunt u uw contributie ook betalen bij het deelnemen aan één van onze wandeltochten, maar als u via internet bankiert is het net zo makkelijk om het rechtstreeks via uw bank over te schrijven naar (IBAN) rekeningnummer NL31 INGB 0000 9052 48  t.g.v.   W.S.V. De Laatste Loodjes,  Zaandam.

Onze ledensecretaris moet ruim voor het nieuwe jaar het ledenbestand opgeven aan de N.W.B. en per lid moeten wij een vast bedrag aan de Bond afdragen.  Indien u uw lidmaatschap had willen beëindigen maar dit niet tijdig aan ons heeft doorgegeven (voor 1 november) dan betalen wij de afdracht aan de N.W.B. zelf als vereniging.  Dat geld is dus “weg”.  Wij nemen aan dat u het zover niet zult laten komen.

TIP over automatisch betalen.

Indien u gebruik maakt van Internet bankieren, zoals de meeste mensen, kunt u uw betaling van de jaarlijkse contributie heel simpel automatiseren, ZONDER gebruik te maken van een automatische machtiging! Dit voorkomt het vergeten van betalen van de jaarlijkse contributie. Deze veroorzaken n.l. heel veel werk door onze penningmeester en ongewenste herinneringen aan u.

Bij de meeste banken, heeft u de mogelijkheid om een betaling regelmatig te herhalen op een door u gewenst tijdstip.

Zo nodig is dit ook weer simpel in te trekken. Net zo simpel als het betalen zelf. Dit is dus iets anders dan een machtiging voor automatische betaling, die veel lastiger teniet te doen is.

Aanmelding Nieuwsbrief

Onderstaand kun je je aanmelden voor onze maandelijkse Nieuwsbrief. DLL leden hoeven zich niet aan te melden.

DLL-Verjaardagen