Beste leden van Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes,

Contributie 2016

Op de ledenvergadering van 17 maart 2015 is er besloten om de contributie voor 2016 niet te veranderen en vast te stellen op € 15,00. Voor 2016 geldt er nog een overgangsregeling en ontvangen wij van de afdracht naar de bond, die € 10,- bedraagt, € 3,50 retour vanuit de reserves van de NHWB. Voor dit bedrag ontvangt u van de bond het KWBN ledenpasje en alle voordelen van Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes.

Op 1 november 2015 moet Ed van der Hout (onze ledenadministrateur) de ledenlijst 2016 sturen naar de ledenadministratie van de nieuwe wandelbond KWBN voor het aanmaken van de pasjes. In het verleden werden deze naar de verenigingen gestuurd en zorgden wij zelf voor de verspreiding van de pasjes. Dit is veranderd en de bond stuurt de pasjes nu rechtstreeks naar alle leden. Dit betekent dat wij de contributie 2016 willen ontvangen vóór 15 oktober 2015 doch uiterlijk 1 november 2015.

Het banknummer voor het overmaken van de contributie is NL 31 INGB 0000 905248 t.n.v. Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes. Wilt u de naam van het lid vermelden en contributie 2016?

Hartelijk dank voor de medewerking
Margreet Groenendijk, Penningmeester
Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes,

Nog een paar vragen/antwoorden, die wij soms krijgen:

Waarom ontvang ik geen overmakings cheque per post?
Omdat dit extra kosten voor de vereniging zouden zijn, die wij moeten doorberekenen in de contributie.

Waarom geen automatische Incasso?
Als boven. Daarnaast hebben vele mensen hier bezwaar tegen, waardoor wij 2 systemen zouden hebben.

Waarom zo vroeg betalen? Het is toch nog lang geen nieuw jaar?
Omdat wij de betaling aan de KWBN voor de nieuwe ledenpasjes nu moeten gaan doen. Dus bij later betalen van de leden, moet de vereniging dit voorschieten, met het risico dat zij niet zullen  betalen.

Als ik geen lid meer wil zijn in het nieuwe jaar, kan ik dan volstaan met het niet betalen van de contributie?
Het is gebruikelijk dat je OOK opzegt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. maar wij gaan er vanuit dat je voor dat kleine bedrag gewoon lid wil blijven...

Wat gebeurt er als ik op 1 janauri nog niet betaald he?
Dan moeten wij, c.q. de penningmeester veel extra werk verrichten. Dat is voor alle partijen niet prettig. Een royement zal dan dichtbij zijn. Dat zou niet nodig moeten zijn.

Tot slot: Denk er aan, dat je nu betaald met het IBAN nummer: NL31INGB0000905248

Nog vragen? Stel ze aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelding Nieuwsbrief

Onderstaand kun je je aanmelden voor onze maandelijkse Nieuwsbrief. DLL leden hoeven zich niet aan te melden.

DLL-Verjaardagen