IN MEMORIAM ROB DEKKER

Met droefheid hebben wij kennis genomen dat op 31 oktober 2013 is overleden
onze Erevoorzitter

ROB DEKKER

op de leeftijd van 74 jaar.

Rob werd lid op 23 februari 2005 en vanaf dat moment de grote animator achter het wel zeer sterk stijgende ledental van de club. Op 10 april 2005 werd hij op de Algemene Ledenvergadering geïnstalleerd als voorzitter.

Bekend werd hij door zijn welbespraakte toespraken voor aanvang van de midweekse wandelingen en reeds van verre herkend vanwege zijn welluidende stem.

Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes werd de daarop volgende jaren zijn lust en zijn leven. Totdat in 2011 bij Rob de ziekte van Alzheimer werd geconstateerd en dan nog wel de meest agressieve vorm daarvan. Deze veranderde Rob in korte tijd geestelijk in een ander mens.

Zijn 89ste en laatste midweekse wandeling liep hij in juli 2012. Zijn laatste 20 km liep hij in augustus 2012 met veel moeite van Heiloo naar Egmond en weer terug. Maar wél in het shirt met DLL embleem, korte broek, wandelschoenen en zijn ‘beste maatje’, zijn onafscheidelijke paraplu. Rob ten voeten uit!

Wij wensen Ank, Dick en Rob Jr., alsmede de naaste familie van harte heel veel sterkte toe.

Het Bestuur van Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes.

De crematieplechtigheid heeft inmiddels plaatsgevonden op donderdag 7 november, in  crematorium "Westerveld", in aanwezigheid van ca. 290 belangstellenden

Correspondentieadres:
A. Dekker-Kwakman,