Hans KrijnenHallo beste DLL-leden.

Ik wil me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Hans Krijnen en kom uit Egmond aan Zee.

Tijdens het surfen op de website van DLL om wat meer informatie te krijgen over de Kalvertocht
kwam ik de oproep tegen van de webmaster Hans v.d. Ham.
Hij was al een tijd op zoek naar een opvolger. Aangezien ik al een aantal jaren de website van een tennisvereniging beheer, van wandelen geniet en al aan een groot aantal wandelingen van DLL heb deelgenomen, heb ik Hans een bericht gestuurd, dat ik er wel voor voelde om hem op te volgen. Een afspraak was snel gemaakt. Hij heeft mij toen tijdens 2 sessies bij hem thuis allerlei zaken over de site uitgelegd.Ik werk al ruim 35 jaar bij een computer bedrijf, niet in de websites beheer, maar automatisering, PC's etc. zijn mij niet vreemd.

Hierop volgde een eerste kennismaking met het bestuur . Tijdens deze kennismakingsavond bij Hans thuis heb ik mij beschikbaar gesteld als bestuurslid.

Ik wandel al sinds mijn 18e.
Heb verschillende 4-daagsen gewandeld maar niet DE 4-daagse. LAW routes zoals het Pieterpad, Noaberpad  Floris 5e zijn al afgerond. Nog een 2-tal etappes en het NH-pad is ook gedaan. Ook in het buitenland heb ik aan tochten meegedaan zoals in Ierland, Zwitserland en Oostenrijk, maar de meest bijzondere was wel de 2-daagse in Rotarua (NZ).

Andere sporten die ik graag doe en ook al voor langere tijd zijn tennissen en hardlopen.
Allemaal sporten die lekker in de buitenlucht beoefend kunnen worden.
En dat hoop ik nog vele jaren te kunnen doen.