Dirk KoningHallo beste DLL-leden. Ik wil me graag even aan u voorstellen. Ik ben geboren in Assendelft op 23 februari 1943. Ik ben getrouwd geweest en heb twee dochters en twee kleinkinderen. Na de lagere school ben ik naar de grafische school in Amsterdam geweest. Ik heb mijn hele werkzame leven in de grafische industrie gewerkt. Na 47 jaar ben ik met de v.u.t. gegaan en ben nu gepensioneerd. Toen ik 15 jaar was ben ik op waterpolo gegaan want toen werd in Assendelft een zwembad geopend dat inmiddels alweer jaren geleden gesloopt werd. Met dat waterpolo ben ik gestopt toen ik 60 jaar werd.ik doe ook aan tafeltennis vanaf mijn dertiende jaar eerst in Assendelft maar nu in Wormer bij Tazano 96. Om de tijd zinvol in te vullen en niet achter de geraniums te zitten doe ik aan wandelen en fietsen. Ik heb gewandeld in Polen en op Bali. op Bali hebben wij gelopen met 7 leden van de laatste loodjes zie verslag DLL-INFO 04-2008. Sinds 8 maart 2009 ben ik toegetreden tot het bestuur. Ik woon aan de Kerkstraat in Wormerveer. Ik hoop nog vele jaren in gezondheid met de laatste loodjes mee te kunnen wandelen. En in mijn eigen tijd met mijn broers te kunnen fietsen.