BUSWANDELTOCHTEN 2018
Voor 2018 staan er weer een viertal bustochten naar Nederlandse wandelevenementen op het programma.
Wij hebben geprobeerd wandeltochten uit te zoeken waarvan wij vinden dat het de moeite waard is.
Dit keer zijn wij te gast in achtereenvolgens de provincies 2x Drenthe en 2x Utrecht.
De inschrijfkosten per tocht bedragen voor een DLL lid € 16,50.
Dat is de prijs voor de bus én de inschrijfkosten voor de wandeling.
Mocht de bus niet helemaal vol zitten dan kunnen eventueel niet leden mee, maar die betalen € 21,50.
Opgaven per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch voor diegenen die geen mailadres hebben op 06 51 19 56 64.
De betaling graag op rekening nummer NL31 INGB 0000 905248 t.n.v. WSV De Laatste Loodjes met vermelding van de naam van de bustocht en uw eigen naam.
Helaas geen restitutie mogelijk bij afzegging twee weken voor de bustocht.

Zaterdag 7 april
31e HAVELTER HUNEBEDDENTOCHT
Organisatie: Wandelvereniging Jeugdland
Start vanuit: Theehuis ’t Hunebed Van Helomaweg 47 – 7973 JC Darp –DR
Er kan vanaf 09.00 uur gestart worden.

Na jaren van afwezigheid werd in 2017 een herstart gemaakt van deze prachtige wandeltocht.
De organisatie laat ons genieten van een schitterende omgeving van Havelte, met zijn bossen, heidevelden en natuurlijk de Hunebedden.

Zaterdag 16 juni
78e TT-MARS
Organisatie: Asser Wandelvereniging De Zwaluwen
Start vanuit: Wijkcentrum De Schulp Buizerdstraat 10 - 9404 BB Assen –DR

De naam zegt het al.
Deze wandelmars heeft uiteraard een connectie met de Motor TT van de week daarna.
Wij gaan uiteraard niet van de motoren genieten want de organisatie heeft een prachtig alternatief bedacht.

Zaterdag 25 augustus
7e LEIENTOCHT
Organisatie: Stichting De Leientocht
Start vanuit: De Pastorie Herenstraat 11 – 3985 RP Werkhoven –UT
Er kan vanaf 09.00 uur gestart worden.

Omdat hier de bepijling van de routes van grote klasse blijkt te zijn, is het nog meer reden om optimaal van de prachtige natuur in het Kromme Rijngebied te kunnen genieten.

Zaterdag 6 oktober
NAJAARS WANDELWEEKEND AUSTERLITZ BELANG
Organisatie: Vereniging ‘Austerlitz Belang ‘
Start vanuit: Dorpshuis ’t Trefpunt Schooldwarsweg 19 – 3711 BM Austerlitz –UT
Er kan vanaf 09.00 uur gestart worden.

Jaarlijks komen honderden wandelaars uit het hele land naar Austerlitz om te genieten van de herfstkleuren in de bossen rond Austerlitz en Zeist.
Wellicht komen wij ook nog langs de Piramide van Austerlitz, waar wij vroeger nog wel eens met een schoolreisje naar toe gingen.

Vertrektijden van de bus voor alle dagen:
08.00 uur Krommenie – Remise; 08.05 uur Wormerveer – station; 08.10 uur Zaandijk – station;
08.15 uur Koog aan de Zaan – station; 08.20 uur Zaandam – station; 08.35 uur Zaandam Kogerveld – station.
Vertrektijd terugreis uiterlijk 15.45 uur.

Op Lemen Voeten