Slaapplaats voor De 4-Daagse aangeboden : klik hier.

9e midzomer avond kopie

Op vrijdag 21 juni a.s. gaan de Laatste Loodjes de jaarlijkse Midzomerwandelingen organiseren met keuze uit 2 afstanden. De wandelafstanden zijn 10- en 15 kilometer. De start is vanuit MC Mozamo, Wezelstraat 17, 1541 LZ Koog aan de Zaan. Let op dit is een gewijzigde startlocatie!  Starttijd 10 km (groepswandeling) is om 19.00 precies en van de 15 km (geen groepswandeling) is tussen 18.00- en 18.30 uur.

Lid of geen lid u bent van harte welkom om op deze zomeravond een mooie wandeling te maken. DLL-leden betalen € 2,00, bondsleden betalen € 3,00 en overige deelnemers betalen € 4,00 Hiervoor krijgt men een parkoersbeschrijving en gratis 1x kopje koffie of thee en natuurlijk een leuke wandelavond.

Op Lemen Voeten

Vrijbuiter