Slaapplaats voor De 4-Daagse aangeboden : klik hier.

oer ij route kopie

De midweekse ochtendwandeling van Wandelsportvereniging de Laatste Loodjes in de maand juni is de Oer-IJ Route op dinsdag 25 juni. 10 kilometer wandelen door een mooi gebied van Uitgeest en Castricum in uw eigen tempo met behulp van een routebeschrijving die u ontvangt bij de inschrijving.

De start is vanuit het Sport- en Tenniscentrum, Zienlaan 4, 1911 TR Uitgeest
Inschrijven voor deze wandeling kan vanaf 09.15 uur en de gezamenlijke start is om 10.00 uur precies en er wordt onderweg niet gepauzeerd. Bij de start ontvangt iedere deelnemer een tegoedbon voor een kop koffie of thee en een parkoersbeschrijving. Kosten voor deelname zijn voor DLL leden € 2,00, Bondsleden € 3,00 en niet leden € 4,00. Startgeld is inclusief gratis 1x kopje koffie of thee.

Iedereen, lid of geen lid van de wandelvereniging, kan met deze ochtendwandeling meelopen en is van harte welkom. Na afloop kunt u uw wandelboekje laten afstempelen en een wandelplaatje meenemen van deze wandeltocht.

Op Lemen Voeten

Vrijbuiter