DLL bestaat 80 jaar

Voorbije jubileumjaar en een nieuwjaarswens van de voorzitter

Ter gelegenheid van het 80 jaar bestaan van de wandelvereniging de LAATSTE LOODJES heeft de Jubileumcommissie dit jaar ons verrast met zes wandeltochten. Daar hebben meer dan 100 leden op ingeschreven en bijna allemaal hebben zij die uitgelopen.  Er waren zes datums geprikt en wel 22-febr,19-apr,28-jun,6-sept,18-okt en de laatste op 21-dec.

Deze laatste jubileumdag 21 december 2015 ( DE KERSTLICHTJES AVONDWANDELING ) was een geweldige dag, de spanning hing in de lucht, komen de wandelaars wel of niet, want hoe later in de dag des te slechter werd het, regen, wind. harde wind brrrrrr. Het was ook de eerste dag dat de beachvlaggen getoond konden worden. En hoe geweldig hebben de mensen zich met hun met eigen lichtjes versierd. Nu mag ik zeggen mensen geweldig wat een opkomst en ja WIJ laten ons niet vangen door het weer, wij gaan er voor, gaan door weer of geen weer, hebben plezier in het wandelen met elkaar als een grote familie. 188 wandelaars hebben de Kerstlichtjestocht gelopen, jong en oud deden mee. De locatie was ook super. (wel een paar trappen op maar dan heb je ook wat) De chocolademelk en deuvekater heerlijk. Na afloop heb ik de jubileumcommissie bedankt met een presentje en een bloemetje, want zij stoppen er mee. Mensen van het jubileumcommissie nog heel erg bedankt voor de inzet en zorg

Dan wens ik jullie nog fijne feestdagen een goed begin 2016 met heel veel wandel plezier.

Groetjes de voorzitter van de Latste Loodjes .

Matthijs Boonstra

Wat een superdag vandaag voor onze 80 jarige wandelvereniging “De Laatste Loodjes.”

De eerste Jubileumwandeling van de in totaal 6 wandelingen was zeker een succes met circa 283 wandelaars, die Sonja, Margreet en Ria ingeschreven hebben een drukte van belang. Daar waren 113 wandelaars bij van de voorinschrijving en de rest allemaal na-inschrijving.

Het was heerlijk wandelweer met de start vanuit Wormer bij de Vendeliers. Door het Trickelpad, via de Prins Clausbrug naar Wormerveer.

In Westzaan bij een schuur van Staatsbos Beheer was de pauzestop waar Anke, Ans en Martien voor de koffie heb gezorgd. Even aanpoten hoor met bijna 283 wandelaars. Het mooiste gedeelte ging door het prachtige Guisveld n.l. het Frans Mars pad. Mooi goed begaanbaar pad door een schitterend stukje Zaanse natuur.

In Wormerveer teruggekomen door het mooie Wilhelminapark, al sinds 1898 een heerlijk stukje rust tussen alle drukte van het verkeer.

Lees meer: 1e etappe Jubileum6daagse

Fotoalbum 2018

Klik hier voor het fotoalbum van 2018

Facebook

Klik op het logo voor onze Facebook pagina

Onze sponsor

Bezoek de website van onze sponsor:

Klik hier voor website "Liv Ourdoor" (onze sponsor)

Ga naar boven