DLL bestaat 80 jaar

WINTERSE TAFERELEN ROND VALENTIJNSDAG

Opnieuw winterse taferelen tijdens de Valentijns Route op dinsdag 16 februari. Half zeven waren de straten nog schoon, twintig minuten later ging bij mij de ‘zoutstrooier’ voorbij en hadden we voor de zoveelste keer deze winter een witte wereld.
We konden dus voor de derde achtereenvolgende keer door de sneeuw aan de bak. En met ‘we’ bedoel ik dan 151 liefhebbers die zich de moeite hadden getroost om een ochtendwandeling van tien kilometer te gaan maken.
Althans, dat was de bedoeling. Maar evenals in Wormer waar we de route langs het Zwet wegens gladheid met anderhalve kilometer moesten inkorten, konden we deze dag het laatste ommetje in het Jagersveld niet maken wegens herstelwerkzaamheden aan de toegangsbrug. Ook dat scheelde al gauw anderhalve kilometer zodat we niet rond 12 uur binnen kwamen maar een half uurtje eerder. Jammer, maar helaas. De sfeer was er niet minder om en de deelnemers hebben weer genoten van het winterse Jagersveld. De route, dit keer samengesteld door Dick Koning, was best de moeite waard.

Belangstelling was er uit 26 Noord-Hollandse plaatsen waarvan 15 niet Zaans. Na afloop mochten wij weer vijf nieuwe leden verwelkomen.

Cees Moerbeek

Fotoalbum 2018

Klik hier voor het fotoalbum van 2018

Facebook

Klik op het logo voor onze Facebook pagina

Vrijbuiter

logo vrij4

Willem de Boer

reactivated

Ronald_adventure

ronald adventure shop

Liv Outdoor

Bezoek de website van onze sponsor:

Klik hier voor website "Liv Ourdoor" (onze sponsor)

Ga naar boven