Wij ontvingen een verslag + foto's van een deelnemer aan deze tocht: Monique van der Slot. Dit is te lezen door op onderstaande link te klikken.

www.ikwandel.wordpress.com

Klik hier voor "ons eigen" fotoalbum.

Indien er deelnemers zijn, die alsnog een tekstverslagje willen maken, dan zal de redactie dat graag ontvangen. Mail dit dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog een opmerking van de webmaster: Steeds vaker zijn er wandelingen van DLL waarvan geen verslag is. Zo is er b.v. helemaal geen verslag van alle avondwandelingen van dit jaar. Ook van een aantal andere wandelingen is er niets. Daarom is er dringend behoefte aan meerdere mensen die regelmatig een verslag willen schrijven. Indien je dat wel wat lijkt ("eeuwige roem...") meld dit dan ook even via bovenstaand e-mail adres. Bedenk dat alles bewaard wordt, via de optie archief.

naschrift van Cees Moerbeek (secretaris):

Wat heb ik nog toe te voegen aan het verslag en fotoreportage van Monique van der Slot. Wij als organisatie kunnen terugzien op een fraaie en geslaagde wandeldag. De 7e Kalverpoldertocht trok 566 deelnemers. Daarvan liepen er 41 op de 5 km, 99 op de 10 km, 232 op de 15 km en 194 op de 25 km. Wij mochten deelnemers verwelkomen uit Limburg (3), Noord Brabant (7), Overijssel (2), Gelderland (8), Flevoland (15), Utrecht (28), Zuid Holland (69) en Noord Holland (434).
Deelnemende verenigingen waren De Haringstadters uit Enkhuizen (11), De Natuurstappers uit Diemen (6 ) en WSV Voorwaarts uit Landsmeer (10). Er deden 117 leden van De Laatste Loodjes mee.
Uiteraard moeten wij de vrijwilligers die ons tijdens de voorbereidingen en tijdens de tocht van dienst zijn geweest van harte bedanken voor hun inzet.