Stempelpas Jubileum wandeltochten 2020

STEMPELPAS JUBILEUM WANDELPROGRAMMA 2020

Ter gelegenheid van het 85-jarig jubileum van DLL in 2020 kan elk lid gratis in het bezit komen van deze stempelpas, waarmee met wandeltochten punten verzameld worden door middel van DLL jubileum stempels. Uitgifte start vanaf de eerstkomende wandeltocht. Bij elke wandeltocht kunt u zich aanmelden.

Hoe werkt het?
Er zijn 36 punten te verdienen met het wandelen van 12 midweekse-,6 avond- en 4 weekendwandelingen.
Elke midweekse wandeling heeft een waarde van 1 punt, elke avondwandeling 2 punten en elke weekendwandeling 3 punten. Wanneer u in 2020 totaal minimaal 12 punten heeft verzameld, ontvangt u een unieke, speciaal ontworpen en vervaardigde, jubileumbeloning.

De punten dienen behaald te worden op de dag waarop de wandeling wordt georganiseerd. Daarop worden geen uitzonderingen gemaakt.

DLL-leden die de meeste punten over het hele jaar behalen? Tja……dat houden we nog even geheim.

Het bestuur van wandelsportvereniging De Laatste Loodjes wenst u veel plezier met deze sportieve uitdaging!

Total Page Visits: 1087 - Today Page Visits: 7