Facebook

View on Facebook

REEF WANDELING VRIJDAG 13 MAART AFGELAST

Vanmorgen heeft het bestuur van DLL besloten om de midweekse REEF wandeling voor morgen , vrijdag 13 maart, te annuleren.

In overleg met het bestuur van Lambert Melisz (startlocatie) vinden wij het niet verantwoord om vanwege het Corona-gebeuren met vele wandelaars bijeen te zijn in een verzorgingscentrum.

Wij hopen dat u begrip heeft voor ons besluit.
Mogelijk dat wij deze wandeling op een latere datum dit jaar zullen inpassen.

Met vriendelijke groet,
DLL bestuur
Thijs Boonstra voorzitter DLL
... See MoreSee Less

View on Facebook

Valentijns wandeling

Donderdagmorgen 13 februari a.s. is de start van Valentijns wandeling vanuit Buurtcentrum De Vuister, Molenwerf 44, 1541 WR Koog aan de Zaan.

Vele leden en niet leden van wandelsportvereniging De Laatste Loodjes wandelen jaarlijks deze wandeling. In uw eigen tempo wordt de 10 km gelopen.

Inschrijven kan vanaf 09.15 uur, de start is om 10.00 uur. Kosten voor DLL leden € 2,00, bondsleden € 3,00 en niet leden € 4,00. Bij de start ontvangt iedere deelnemer een tegoedbon voor een kop koffie of thee, een routebeschrijving en Valentijns presentje.

Onderweg op 5 km is er een kleine pauze waar u een hapje en drankje wordt aangeboden door onze wandelvereniging.
Iedereen mag meedoen en met twee uurtjes wandelen geniet u van een heerlijk sportief begin van de dag!

Alle verdere informatie: www.wsvdelaatsteloodjes.nl
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vrijdag 20 december
KERSTLICHTJES AVONDWANDELING - 8 KM

Voor de 10e keer organiseert Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes in de maand december een Kerstlichtjes Avondwandeling van 8 km. Vele wandelaars van binnen en buiten de Zaanstreek doen, wel of niet voorzien van lichtjes, mee aan deze Kerstlichtjes Avondwandeling en maken het geheel een uniek jaarlijks evenement.
Lid of geen lid, iedereen is van harte welkom!

Op vrijdag 20 december gaat de wandeling van start vanuit
Buurtcentrum De Vuister ( grote zaal)
Molenwerf 44 - 1541 WR Koog aan de Zaan.
Inschrijving vanaf 18.15 uur en u ontvangt 2 consumptiemunten voor koffie, thee, glühwein, of een ander drankje naar keuze. Deelname voor DLL-leden is € 2,00, Bondsleden € 3,00 en voor niet-leden € 4,00.
Gezamenlijke start is om 19.00 uur.

De wandeling is binnen de grenzen van Koog aan de Zaan en Zaandijk. Onderweg kunt u tijdens een korte pauze genieten van een gratis aangeboden bekertje warme chocolademelk en een sneetje deuvekater!

Na afloop van de wandeling is er een gezellig samenzijn in de grote zaal van Buurtcentrum De Vuister onder het genot van een stukje muziek, een (gratis) hapje, een drankje op eigen kosten of middels uw consumptiemunt en kan men nagenieten van deze sfeervolle avondwandeling.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Maandag 18 november DE VELSERBEEK ROUTE - 11,5 KM

Startplaats: HET POLDERHUIS - Vestingplein 58 – 1991 RK VELSERBROEK

Vanuit het Polderhuis in Velserbroek wandelen we snel het dorp uit langs de oprit van het verdwenen huis te Spijk richting de Buitenplaatsen Beeckestijn en Velserbeek. Daar maken we een rondje om het dierenpark en we zien het herenhuis Velserbeek met zijn rijke (oorlogs)geschiedenis. We lopen langs de volière, het theehuis, de muziektent en het jagershuisje, dus er is genoeg te zien onderweg.
Terug gaan we langs de ingang van camping Schoonenberg, achterlangs een stukje Driehuis en via een originele route lopen we terug naar de start.

Onderweg op circa 5 kilometer staan wij klaar met een hapje en drankje.

Inschrijven vanaf 09:15 uur - Start 10:00 uur
... See MoreSee Less

View on Facebook
Total Page Visits: 227 - Today Page Visits: 1